1/11
WELKOM

Website ging online op 16 augustus 2013.

NIEUW

Propolis-congres (klik voor presentatie)

 

Propolis is een lijmachtige substantie, gemaakt door honingbijen uit knoppen, sap van planten en bomen (meestal hars), en andere botanische bronnen. Het wordt door bijen gebruikt om ongewenste kieren en openingen in het nest te dichten en de wanden te bekleden.

WEETJES OVER BIJTJES

Reportage op FOCUS-WTV 
over microfoons en sensoren tegen 
Aziatische Hoornaars

HONEYBEE VALLEY

Platform voor samenwerking

Honeybee Valley wil het probleem van de bijensterfte aanpakken door samenwerking met diverse partners

BIJTJES OP SOCIALE MEDIA
  • YouTube Social  Icon
CONTACTEER ONS
NIEUWS

Privacy-verklaring
 

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Imkersbond De Ijzervallei, Grauwe Broedersstraat 79, 8600 Diksmuide, lucaneca@imkersbonddiksmuide.be, voor ledenadministratie en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor direct marketing (enkel en alleen om u op de hoogte te houden van onze clubactiviteiten) en op basis van ons gerechtvaardigd belang om in clubverband opleiding en coaching en andere activiteiten aan imkers aan te bieden.

Indien u niet wilt dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op lucaneca@imkersbonddiksmuide.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen om over te dragen. 

© 2016 by Imkersbond De Ijzervallei Diksmuide. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now